Bristow landet treårskontrakt

Publisert 22. juli 2014

Skal fly for Lundin og Det norske., Bristow Norway AS har sikret en treårskontrakt for levering av helikoptertjenester til Lundin Norway AS og Det norske oljeselskap ASA. Kontrakten er et resultat av en samarbeidsavtale mellom Lundin Norway AS og Det norske oljeselskap ASA som ifølge Bristow skal sørge for «trygg, effektiv og forutsigbar helikopterforbindelse» i årene fremover til feltene Edvard Grieg , hvor Lundin Norway er operatør og Ivar Aasen , hvor Det norske er operatør.

Kontrakten vil bli administrert og håndtert fra Bristows base på Stavanger lufthavn Sola.

Bristow vil dedikere et Sikorsky S-92-helikopter til å løse oppgavene i treårskontrakten, som begynner i første kvartal 2015 med mulighet for tre to-års-forlengelser samt ytterligere helikopter-støtte som kan bli nødvendig for de to selskapene.

– Vi er svært fornøyd med å bli tildelt denne kontrakten av Lundin Norway og Det norske og ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid basert på trygge og effektive leveranser til begge selskaper. S-92 er det mest avanserte helikopteret i Sikorskys sivile utvalg og vi opererer 17 slike maskiner i Norge for øyeblikket. S-92 er et tomotors helikopter med en rekkevidde på 573 kilometer med full kapasitet på 19 passasjerer og to besetningsmedlemmer, noe som gjør det til et ideelt valg for denne kontrakten, sier Heidi Wulff Heimark, Commercial Manager i Bristow i en melding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger