Calecore med Wintershall-kontrakt

Publisert 3. mai 2013
Britiske Calcore Ltd. har inngått to kontrakter med Wintershall Norge, til en verdi av 30 millioner kroner.

,

Selskapet har også sikret seg en ytterligere langtidskontrakt med et norsk operatørselskap, skriver Calecore i en melding.

Britiske Calecore Ltd etablerte sitt Stavanger-kontor rett over nyttår, og har allerede sikret seg flere kontrakter som følge av etableringen. Med kun to etablerte aktører innen borestedsundersøkelser i Norge og høy aktivitet i nordområdene opplever selskapet stor pågang.

– Vi ser oss svært godt fornøyd med å ha sikret kontrakter med viktige og langsiktige aktører kort tid etter at vi etablerte oss i Stavanger. Norges-kontoret er et viktig ledd i vår satsning mot det norske markedet og vil også fungere som et springbrett mot aktivitet på den russiske siden av delelinjen, sier Richard Parkinson, direktør i Calecore Ltd.

Calecore har også sikret seg kontrakter for borestedsundersøkelser i Karahavet øst for Novaja Semlja sensommeren 2013. Toktene vil benytte seg av norske havner som utseilingspunkt, og deler av aktiviteten vil ledes fra Norge.

– Mottakelsen i markedet har så langt vært overveldende positiv, og dette viser at markedet trenger flere aktører. Vi er svært godt fornøyd med å på et tidlig tidspunkt å sikre kontrakter med en velrenommert aktør som Wintershall, sier Andreas B. Heide, som er ansvarlig for etableringen av Norges-kontoret.

Calecore leverer tjenester innen geofysiske og geotekniske borestedsundersøkelser, samt routesurveys og ROV-inspeksjon. Selskapet dekker hele spekteret fra innsamling av data til prosessering og rapportering.

Siste fra forsiden

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger