Publisert 4. februar 2000

Programvaren CIM fra OneVoice skal sikre beredskapen for Stena Drilling. Acona Wellpro skal stå for opplæring og implementering av løsningen.

Det er i første rekke de norske operasjonene for selskapet som skal støttes av beredskapsløsningen fra CIM, og den skal erstatte manuelle løsninger og tradisjonell beredskapsavtaler.

– CIM gir oss en felles kommunikasjonsplattform, noe som er en stor fordel når vi har en spredt organisasjon. Dette vil helt klart lette arbeidet i beredskapssituasjoner, og hjelpe oss å knytte sammen virksomheten i Trondheim, Stavanger og Aberdeen, forteller HSE-manager Tormod Holth Larsen i Stena Drilling.

En stor del av den nylig inngåtte avtalen er knyttet til opplæring og trening, og administrerende direktør for One Voice, Kjetil Mollan, som leverer CIM-programvaren, legger vekt på at de som følge av avtalen kan befeste posisjonen sin i markedet og levere den mest mulig komplette løsningen for beredskap.

– Sammen med Acona Wellpro og deres kompetanse innen offshoreoperasjoner og -beredskap, er vi i stand til å levere komplette løsninger, og kvalitetssikre bedriftenes planer, bistå med implementering og opplæring. Dermed er vi i stand til å sikre at kundene ikke bare får et verktøy, men også en plan og organisasjon som faktisk vil fungere dersom det skulle skje uønskede hendelser, forteller Mollan.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger