Publisert 4. februar 2000

Cosalt Offshore har sikret seg en kontrakt med BP på å levere løfteutstyr til selskapets operasjoner i Nordsjøen. Kontrakten er verdt opptil 245 millioner kroner.

Kontrakten har i utgangspunktet en varighet på tre år, med opsjoner på to år ekstra, og gjelder leveranser til selskapets virksomhet både på britisk og norsk side av grensa. Selskapet skal også levere løfteutstyr til BPs underleverandører.

– Vi sikter mot å bygge sterke relasjoner til våre kunder og jobber konstant med å prestere bedre enn de forventer. BP er veldig viktige for oss, og vi er glade for å ha vunnet en kontrakt med et slikt tidsperspektiv, og denne kontrakten vil ha en stor innvirkning på vår vekst, sier styreleder Calum Melville i en pressemelding.

– Sikkerhet er aller viktigst for Cosalt Offshore, og vi tilbyr kostnadseffektive tjenester som har hjulpet oss med å beholde eksisterende kunder og vinne nye gjennom 2009. Nordsjøen er et viktig område for oss, og kontrakten vil bli betjent av våre team i Aberdeen, Stavanger og Lowestoft, legger Melville til.

Selskapet har 300 ansatte i Aberdeen og 110 i Stavanger og Lowestoft. Ifølge pressemeldingen fra Cosalt regner selskapet nå med å ansette ytterligere 50 personer i løpet av det neste året.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger