Deep Sea Mooring fortøyer rigg for Quadrant
Pressemelding
6. februar 2018
Deep Sea Mooring fortøyer rigg for Quadrant
Pressemelding
6. februar 2018

Deep Sea Mooring har sikret en kontrakt med Quadrant Energy for å levere nøkkelferdige forankringsløsninger til Transocean GSF Development Driller 1 sembi-sub offshore Australia. Avtalen – en videreføring av tidligere arbeid for Quadrant – begynner i mars 2018.

Avtalen – med tjenester koordinert i fra Perth – vil gi Quadrant tilgang til DSM’s og Vryhof Anchors’ portefølje av pre-leggings forankringsutstyr som inkluderer kjetting, fibertau, ankre, koblinger, oppdrift og håndteringsutstyr. Offshore personell, marine representanter og alt utstyr vil bli mobilisert i fra DSM’s base i Karratha, West Australia.

– Dagens kunngjøring er fortsettelsen av en svært vellykket track record med å levere for Quadrant og er en betydelig plattform der vi kan fortsette å  utvide vår australske virksomhet i 2018, sier Barry Silver, administrerende direktør, Asia Pacific for Deep Sea Mooring. – Det er også en bekreftelse på vår innovasjon, kompetanse og kvalitet på våre produkter og vårt personnel i det som fortsetter å være et utfordrende marked. Vi ser frem til å kunngjøre flere kontrakter i løpet av de kommende månedene.