Publisert 6. februar 2018

Deep Sea Mooring har sikret en kontrakt med Quadrant Energy for å levere nøkkelferdige forankringsløsninger til Transocean GSF Development Driller 1 sembi-sub offshore Australia. Avtalen – en videreføring av tidligere arbeid for Quadrant – begynner i mars 2018.

Avtalen – med tjenester koordinert i fra Perth – vil gi Quadrant tilgang til DSM’s og Vryhof Anchors’ portefølje av pre-leggings forankringsutstyr som inkluderer kjetting, fibertau, ankre, koblinger, oppdrift og håndteringsutstyr. Offshore personell, marine representanter og alt utstyr vil bli mobilisert i fra DSM’s base i Karratha, West Australia.

– Dagens kunngjøring er fortsettelsen av en svært vellykket track record med å levere for Quadrant og er en betydelig plattform der vi kan fortsette å  utvide vår australske virksomhet i 2018, sier Barry Silver, administrerende direktør, Asia Pacific for Deep Sea Mooring. – Det er også en bekreftelse på vår innovasjon, kompetanse og kvalitet på våre produkter og vårt personnel i det som fortsetter å være et utfordrende marked. Vi ser frem til å kunngjøre flere kontrakter i løpet av de kommende månedene.

Siste fra forsiden

Ventyr har signert kontrakten for Sørlige Nordsjø II

+

Oppdaterer med flere nye avtaler for Transocean-rigger

Vår Energi har gjort oljefunn i Nordsjøen

+

Trenger flere svar – returnerer til Heisenberg-funnet

Brann på Statfjord A

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger