Deepocean inn i det offshore geotekniske markedet

Publisert 12. februar 2014

Deepocean Group Holding BV har fått en geoteknisk borerigg, og inngått en strategisk allianse med Geoquip Marine AG for levering av geotekniske tjenester i Nordsjøen og samarbeid på verdensbasis.,- Offshore Geotekniske tjenestemarkedet er underforsynt, og Deepocean er gjennom sin strategiske allianse med Geoquip og dets relasjoner med viktige kunder over hele verden, godt posisjonert til å bli en foretrukket geoteknisk tjenesteleverandør og et levedyktig alternativ til dagens segmentleder i Nordsjøen, sier CEO Bart Heijermans i Deepocean.

– Synergier mellom de to selskapene vil resultere i å kunne tilby kundene høy kvalitet havbunnen boring og testing tjenester spesielt på dypt vann og i krevende miljøer som Arktis og vil gi sårt tiltrengt global konkurranse, sier CEO Andrew Wright i Geoquip Marine AG .

Den nye riggen er en hivkompensert offshore geoteknisk dypvannsborerigg bygget og ferdigstilt i 2011 . Riggen er i stand til å operere på havdyp over 600 meter, og bore med et kombinert vann -og borehullsdybde på 850 meter.

Siste fra forsiden

+

Equinor positive til krav om erstatningskraft – hvis staten tar stor del av regningen

Havtil gransker brann på Statfjord A

Milliardene renner inn – men svakere resultat for Equinor

+

Vår plusser på borekampanjen med enda en letebrønn i Barentshavet

+

Aker BP fremskynder oppstart på Tyrving

+

Planlegger å bore inntil to Eirin-brønner i året

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger