Derfor vil vi gi deg gratis oljenyheter på nett og mobil

Publisert 9. februar 2017

De siste sju årene har vi, John Økland og Glenn Stangeland, hatt ansvaret for den daglige redaksjonelle driften av Offshore.no. Nå har Offshore.no blitt til betalingstjenesten Sysla Offshore, og vi har sagt opp jobbene våre.

Å starte egen virksomhet i skjæringspunktet mellom en oljeindustri i krise og en medieindustri i fritt fall, er spennende,  skremmende og kanskje også litt naivt. Men det er altså det vi nå gjør.

Fordi vi vet at kundene fortsatt trenger og etterspør både olje og nyheter. Vi må bare, som hele resten av industrien, levere produktet med lavere kostnader og høyere kvalitet.

Vi skal oppdatere deg og gi deg de eksklusive nyhetene. Vi skal være best på våre journalistiske kjerneområder – leting, feltutbygging, rigg, subsea og vedlikehold og modifikasjon. Vi skal kommentere, analysere og gi deg relevant bakgrunnsinformasjon. Vi vil være kritiske, men skal også evne å la oss begeistre.

I tillegg skal vi ut i felten og formidle de gode historiene. Om gründerne som lykkes. Om bedriften som snudde minus til pluss da oljekrisen kom. Om den nye oppfinnelsen. Om menneskene bak tallene og selskapene.

Alt dette skal vi gi deg gratis. Fordi vi tror at det er nøkkelen til å bygge opp den markeds- og møteplassen som industrien trenger. Her vil du effektivt og direkte treffe de relevante kundene, samarbeidspartnerne og leverandørene når de er i forretningsmodus. Og det er et gode som aldri går ut på dato.

Med oss på dette ambisiøse prosjektet har vi fått Helge Keilen og Offshore Media Group, som sommeren 2013 solgte Offshore.no til Schibsted, men som nå gir oss tillit og velger å tro på oss, nøyaktig slik de gjorde da de ansatte oss tilbake i 2009. Med er også Erling Holmefjord, som gjennom mange år har bygget opp Petro.no til å bli en solid nyhetskilde i oljeindustrien. Samt nær familie, som har valgt å investere i det nye selskapet. Takk for tilliten.

Vi gleder oss til å bygge videre på dette grunnlaget og disse relasjonene. Men nøkkelen til suksess vil uansett ligge hos dere. Derfor ber vi om at dere bruker oss. Som lesere. Som tipsere. Som annonsører. Som samarbeidspartnere. Så skal vi gjøre vårt beste for å bli en verdifull kilde til den informasjonen du trenger for å drive din butikk på best mulig måte. Din business er nemlig vår business.

Siste fra forsiden

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger