Publisert 4. februar 2000

Det gikk Quality Interventions vei da de onsdag fikk Reodor-prisen.

Nærings- og handelsminister Trond Giske delte onsdag kveld ut Reodor-prisen til Quality Interventions under arrangementet Skaperkraft 2011. Utdelingen fant sted på Folketeateret i Oslo. Quality Interventions AS fra Sogn og Fjordane var en av tre nominerte.

Lekkasje-tetter
æren for at de hentet hjem prisen, får selskapets nyutviklede Casing Integrity System. Systemet skal brukes for tetting av lekkasjer i olje- og gassbrønner, og skal resultere i at brønnene kan gjenåpnes raskere enn i dag.

Gründerne bak selskapet er Jostein Alværn og Tananger-baserte Bjarne Langeteig. Selskapet har i dag hovedkontor i Balestrand, men opprettet tidligere i år avdelingskontor i Risavika.

Reodor
Reodor-prisen deles ut av Innovasjon Norge og går til personer, bedrifter eller miljøer som kommer opp med en ny produktidé. Viktige stikkord her er kreativitet, verdiskaping, nytteverdi, funksjon og markedsmuligheter. Prisen er på 200.000 kroner, og vinneren får også Reodor-statuetten laget av Nils Aas.

De to andre nominerte var gründer av Dual Air AS, Vigdis Marthinsen, har utviklet en ny type hårføner som kan redusere belastningsskader hos frisører og iDTEQ AS fra Asker som har utviklet en intelligent alarmdetektor som kan redusere falske alarmer.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger