Publisert 4. februar 2000

Det norske har knyttet seg til Rushmore sine databaser og kårer på bakgrunn av deres statistikk seg selv til den beste operatøren på norsk sokkel. I hvert fall når det gjelder fremdrift og kostnader.

– Tallenes tale er klare: For alle operatører, med mer enn én brønn på de siste fem år, er Det norske den desidert beste. Dette gjelder både fremdrift og kostnader, skriver Det norske i en pressemelding.

Rushmore er en institusjon for sammenligning av bore- og brønnoperasjoner på norsk sokkel og internasjonalt, og brukes ifølge Det norske av de fleste store og seriøse oljeselskapene verden over.

Det norske har lagt inn alle sine brønner i databasen, og brønnene boret av «Bredford Dolphin» og «Songa Delta» viser ifølge selskapet at «Det norske-modellen» gir gode resultatet uavhengig av rig og leverandør.

– Spesielt hyggelig er det å merke seg at «Songa Delta» har debutert for Det norske med to av de tre beste brønnene på norsk sokkel totalt sett. Et slikt resultat gir forventning om en effektiv borekampanje for kommende år. Sammenligning viser at det er mulig å være effektiv og rask, uten at det går ut over sikkerheten. Både «Songa Delta» og «Bredford Dolphin» er i tetskiktet når det gjelder sikkerhet på norsk sokkel, skriver Det norske.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger