Publisert 4. februar 2000

Oljeserviceselskapet D&F Group skifter i dag navn til Beerenberg. – Selv om vi endrer oss, skal verden rundt oss vite at sjelen i selskapet vil bestå, sier konsernsjef Morten Walde.,

NYE TIDER, NYTT NAVN: Konsernsjef Morten
Walde (t.v.) og salgs- og markedsdirektør
Roger Kjeilen viser litt av Beerenbergs nye
profil. (Foto: PAUL BARNHARD)

Samtidig med navneendringen kommer også en omprofilering av selskapet.

– Vår tidligere profil har tjent oss godt i over 30 år, men nå er tiden inne for en mer helhetlig og tidsaktuell profil. Dette er en naturlig utvikling sett i lys av at selskapet fikk ny eierstruktur i 2006, kjøpet av Bjørge Norcoat i 2007, salget av all ikke-petroleumsrelatert virksomhet i 2008 og ikke minst våre ambisjoner om videre vekst internasjonalt i 2009 og framover, sier Walde i en pressemelding.

Selskapet markerer navneskiftet med både lanseringsfest og premiere på reklamefilm på TV 2 i beste sendetid, rett før nyhetene klokken 21. Reklamefilmen vil også vises på Discovery og National Geographic Channel.

– Det passer ekstra godt å feire oss selv nå, ettersom første kvartal 2009 historisk blir vårt beste, da sammenlignet med tidligere resultater for første kvartal sier Walde.

Selskapets nye navn er hentet fra Norges eneste aktive vulkan, Beerenberg på Jan Mayen. Det er ikke tilfeldig at en arktisk vulkan nå blir symbolet på et oljeserviceselskap.

– Våre løsninger på utfordringer som ekstreme temperaturer, vind, vær og hav representerer, gjør sitt til at Beerenbergs produkter og tjenester etterspørres stadig oftere. Ikke bare på norsk sokkel, men også i et 20-talls land verden over, sier Walde.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger