Publisert 5. mai 2006

Oljeselskapet DNO bekrefter fredag et nytt oljefunn på Godah-feltet i Jemen.

NTB

– Feltet vil bli bygd ut og knyttet til Tasour-feltet, som i flere år har vært DNOs viktigste produksjonsfelt, sier direktør Helge Eide til NTB.

Selskapet opplyser på sin hjemmeside fredag at det har gjort en ny vellykket test under letearbeidene på Godah-feltet, som ligger omkring 14 kilometer øst for DNOs Tasour-felt i Jemen. De to feltene ligger begge på blokk 32.

Eide opplyser at den nye letebrønnen på blokk 32, Godah-2, har vist en testproduksjonsrate på 1.160 fat olje og 117.000 kubikkfot gass per dag.

For tre uker siden bekreftet DNO at selskapet hadde gjort et oljefunn i Tawke 1-brønnen i det kurdiske området i Nord-Irak, på det største av DNOs to konsesjonsområder i regionen. DNOs konsesjonsområde (PSA) i Nord-Irak består av to områder på til sammen 3.500-4.000 kvadratkilometer. Det største konsesjonsområdet ligger nord i regionen, det minste helt i sør.

Eide sier til NTB at DNO har startet produksjonstestene i Tawke-1-brønnen. Han sier selskapet ikke har avgjort om hele testprogrammet skal gjennomføres før selskapet rapporterer testresultatene til markedet.

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger