Publisert 4. februar 2000

Britene setter pris på sikkerhetsnivået til Aker Solutions, og nå har selskapets underavdelinger Aker Qserv og Aker Subsea begge mottatt hederspriser fra British Safety Council Awards.

HMS-prisen er en internasjonalt anerkjent utmerkelse, og prisene går til Akers avdelingskontorer i Aberdeen i Skottland, og dette blir den 13. gangen på rad Aker Subsea får denne prisen, og den sjuende strake gangen Aker Qserv får den.

Prisen belønner selskaper som utøver en «ekte og dedikert innsats» for å forbedre helse, miljø og sikkerhet i det private næringslivet, og er anerkjent som en milepæl av UK Health and Safety Executive. Hvert år søker over 600 bedrifter fra hele verden om å motta utmerkelsen.

Prisen er nok en fjær i hatten for Aker Qserv, som i 2010 mottok British Safety Council Sword of Honour for sin innsats mot arbeidsskader og miljøtiltak.

– En ting er å fortelle seg selv at man gjør en god job, men å få dette bekreftet fra en internasjonalt anerkjent, uavhengig organisasjon som British Safety Council bekrefter vår innsats ytterligere, sier daglig leder for Aker Subsea Ltd., Alan Brunnen.

Utmerkelsene skal deles ut i London den 20. mai.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger