Publisert 4. februar 2000

(OTC 2011) Sola-baserte Fluid Control benyttet årets Offshore Technology Conference i Houston til å inngå to nye, eksklusive agenturavtaler.

OTC-GLADE: Paladons leder Brian Ennever og Fluid Controls Trygve Mildestveit skal nå gjøre business sammen (Foto: Magnus Birkenes)

(Houston:) Oljeserviceleverandøren Fluid Control har de siste årene sikret seg flere eksklusive agenturavtaler med utenlandske bedrifter med å ønske om en fot innenfor det lukrative markedet, og årets OTC ga dem samme sjanse.

En britisk
Den første avtalen ble inngått med britiske Paladon, som skal tilby sine aktuatorer og andre store og små deler av sitt sortiment gjennom solabedriften.

– De har lenge lett etter en ideell representant for sine produkter i Norge og resten av Skandinavia, og når har de endelig funnet den rette. Vi skal også påta oss ansvaret for sammenstilling og bygging av deres produkter i Norge, sier en fornøyd daglig leder i Fluid Control, Trygve Mildestveit, til Oilinfo i Houston.

– Det vil komplettere våre produkter ytterligere, og nå kan vi tilby våre «egne» produkter i større grad, uten å måtte kjøpe inn deler for å selge et ferdig produkt, legger Fluid Controls visepresident Geir Undem til.

Indere med i klubben
Den andre avtalen selskapet nå har signert, er med indisk/amerikanske American Completion Tools; en nedihulls- og høytrykksspesialist med et bredt sortiment av produkter. Mildestveit forklarer at dette ikke nødvendigvis tilfører mange nye produkter i Fluid Controls sortiment, men vil i stor grad fungere som ekstra alternativer og leveransegaranti ovenfor kundene.

– Vi har lenge vært på jakt etter en vei inn på det norske markedet, og Fluid Controls standing i det norske markedet, kombinert med deres kapasitet og infrastruktur, gjorde valget klart. Det med tanke på salg, lagring, vedlikehold av utstyr og kompetanse, sier daglig leder i American Completion Tools, T.J. Singha, til Oilinfo.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger