Publisert 4. februar 2000

Eidesvik Offshore ASA ble tildelt prisen «Young Corporation Award 2012» under Oslo ShipCons konferanse i Norges Rederiforbund forrige uke. (Foto: Norges Rederiforbund)

Prisen, som er ny av året, er opprettet for å anerkjenne bedrifter som satser på unge talenter.

Eidesvik Offshore ASA fikk prisen i konkurranse med selskaper som Grieg Shipping Group, Wilh. Wilhelmsen ASA, Det Norske Veritas, Norwegian Hull Club, Skuld og Subsea 7.

Som vinner får Haugesundsrederiet en permanent plass på YoungShip’s nye «Wall og Fame» for Young Corporation Award-vinnere.

Prisen ble mottatt av styreleder Ann-Helen Langaker i YoungShip Haugesund på vegne av Eidesvik Offshore ASA og delt ut av Rikke Lind, generalsekretær i Redningsselskapet og tidligere statssekretær i Næringsdepartementet.

«Vinneren har en strategi for organisk vekst implementer gjennom en policy på at 10 prosent av stillingene deres skal være opplæringsstillinger. Selskapet har klare mål for utvikling av sine unge ansatte, og stipendordninger for studenter. Unge ansatte er helt fra starten i sine karrierer gitt ansvar og muligheter til å utvikle sine talenter, gjerne gjennom prosjekter og tilleggsoppgaver», heter det i juryens begrunnelse.

Videre legger juryen vekt på at selskapet tilbyr sine unge talenter et eget lederutviklingsprogram, Eidesvik Young Leaders.

«Juryen anerkjenner selskapets sterke og langsiktige satsinger for å synliggjøre forretningspotensialet som ligger i det å utvikle og investere i unge talenter. Eidesvik fungerer som en foregangsbedrift i dette henseende, sammen med de andre shortlistede selskapene og høyt kvalifiserte kandidatene.»

– Vi synes det er veldig hyggelig å få en slik pris som anerkjenner det arbeidet Eidesvik i mange år har lagt ned for å gi unge mulighet til maritim utdannelse og karriereutvikling innenfor vår industri. Vi er spesielt glad for at denne prisen kommer fra de unge selv, sier Erling Lodden, personaldirektør i Eidesvik Offshore ASA.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger