– En unik og attraktiv arbeidsgiver

Publisert 7. mars 2014

Rekrutteringskonferansen 2014: DNV GL vant prisen for beste employer brand.,Manager Employer Branding Norway, Håkon Svebak og Senior Consultant Employer Branding, Fredrik Bentzen, kunne på vegne av DNV GL motta prisen for beste employer brand under Rekrutteringskonferransen 2014. Prisen ble delt ut for første gang i år, og er etablert av Petro Media News.

Her er juryens begrunnelse:
Prisen for Beste Employer brand 2013 gis til et selskap som makter stå frem som en unik og attraktiv arbeidsgiver i en bransje der konkurransen om talentene er hard. Vinneren har gjennom hele 2013 arbeidet målrettet med å utvikle og utnytte mulighetene som ligger i employer branding. En gjennomtenkt og helstøpt strategi har dannet utgangspunktet for bevisst og effektiv bruk av virkemidler for å rekruttere og holde på attraktive medarbeidere – med stor suksess.

Når noen spør «Why do you get up in the morning?», vet alle at det er årets vinner – DNV GL – som er avsender. Dette er dramatiseringen av løftet selskapet gir eksisterende og potensielle medarbeidere – muligheten til å realisere en spennende karriere i en virksomhet med et ideelt formål. Egne ansatte benyttes som ambassadører i et kommunikasjonskonsept som føles sterkt og ektefølt– med appell både til hjerte og hjerne. Dette vitner om at DNV GL tør å tenke nytt og å gjøre ting på sin egen måte, som virker passende for selskapets kultur.

Juryen er i tillegg begeistret for at DNV GL har lagt vekt på å la konseptet være den røde tråden som går gjennom at alle employer branding-aktiviteter i 2013. Selskapet har også igjennom 2013 vært svært synlig i relevante medier og aktivt benyttet medieomtale for å underbygge sine budskap. Vellykket strategisk og taktisk employer branding har gitt slagkraftige og målbare resultater– og gjort DNV GL fortjent til prisen for Beste Employer Brand.

Fagjury
Juryen var satt sammen av representanter fra Norsk olje og gass, kommunikasjonsbyrå og nettverk for ledelse og personalutvikling. Juryen vurderte, innstilte og kåret vinneren på fritt og selvstending basis.

Komiteen bestod av:

  • Eli Ane Nedregård, Informasjonssjef, Arbeidsliv og kompetanse, Norsk Olje og Gass
  • Ola Bøsterud, Seniorkonsulent, Gambit Hill & Knowlton AS
  • Julie Bryn, Manager & Seniorkonsulent, Creuna AS
  • Kjetil Gustavson, Styreleder Rogaland Personal Forum, Reg. Mgr. Amesto People
  • Benedicte Løvdal, Daglig leder, Kreativt Forum
  • Siv Inderdal Eklo, Head of Section Det Norske Veritas Certification, DNV GL

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger