Endúr Fabricom vinner V&M-kontrakt for Slagentangen

Publisert 3. september 2018

Esso Norge AS har tildelt Endúr Fabricom AS kontrakt for vedlikehold, modifikasjon og driftsstanser på Esso Norge AS sitt raffineri på Slagentangen ved Tønsberg. Kontrakten har en varighet på 5 år med opsjon om forlengelse.

Kontraktsverdien inngår i selskapets samlede ordrereserver som ble børsmeldt mandag 27. juni 2018 i forbindelse med offentliggjøringen av fusjonsplanene mellom Bergen Group og Endúr Fabricom.

Endúr Fabricom er svært fornøyd med tildelingen av kontrakten som befester selskapets posisjon som en sentral aktør innen landanlegg. – Dette er en kontrakt av stor strategisk verdi for Endúr Fabricom, og et viktig bidrag til selskapets satsing på Østlandet, sier Endúr Fabricoms CEO, Mikal Løvik.

Etter over 25 år er Endúr Fabricom nå tilbake i de traktene der selskapet har sine røtter. Kaldnes de Groot i Tønsberg ble en del av selskapet i 1992 og var en viktig bidrag til å gjøre Endúr Fabricom til en viktig aktør i norsk industri.

– Vi er svært glad for tilliten Esso Norge har vist oss med denne tildelingen og ser frem til å ta fatt på et nært og godt samarbeid med Esso Norge, sier Andor Engebakken som vil være ansvarlig for Endúr Fabricoms satsning i Østlandsregionen.

Med oppstart av denne kontrakten går startskuddet for å utvide vår geografiske tilstedeværelse, og etablere oss som en viktig aktør til industrien på Østlandet, sier Løvik og forteller videre at selskapet allerede er i full gang med etablering lokalt, og vil starte rekruttering umiddelbart.

Esso raffineriet – ligger på Slagentangen mellom Åsgårdstrand og Tønsberg i Vestfold sør for Oslo, og tilhører Esso Norge AS. Raffineriet ble offisielt åpnet 8.juni 1961.

Esso raffineriet er Vestfolds største eksportbedrift og arbeidsplass og sysselsetter omkring 400 personer i Tønsberg-regionen. Raffineriet prosesserer i dag omtrent seks millioner tonn råolje per år.

Siste fra forsiden

+

Nå eier Japex hele butikken

+

Johan Sverdrup fase 3 har passert DG1

+

Noble Invincible plugger åtte brønner på Hod A

+

Utsetter produksjonsstart til 2025

+

Wellesley fant mer olje og gass i Troll/Fram-området

Arbeider fikk beina i klem på boredekk – hendelsen granskes

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger