Publisert 4. februar 2000

EnerMech har fått i oppdrag av Talisman å bytte ut en krankabin på Gyda-plattformen i Nordsjøen. Kontrakten er verdt 5,5 millioner kroner. Samtidig utvider Talisman rammeavtalen med selskapet.,

GLAD: Daglig leder Trond Møller hos EnerMech.
(Foto: ENERMECH)

Kontrakten innebærer design, ingeniørtjenester, bygging og installasjon av kabinen, som skal leveres i juli. Kabinen vil bygges ved EnerMechs fasiliteter i Stavanger.

Talisman har samtidig utvidet rammeavtalen selskapet har med EnerMech for kranvedlikehold og modifikasjonsarbeid på Gyda. Rammeavtalen inneholder også opsjoner for andre Talisman-opererte plattformer. Denne rammekontrakten var tidligere med Bjørge, men har blitt overført til EnerMech etter at selskapet kjøpte Bjørges krandivisjon i oktober.

– Talisman er en nøkkelkunde for EnerMech og vi er glade for å ha få styrket samarbeidet vårt med denne krankabinkontrakten og forlengelsen av rammeavtalen vår, sier daglig leder Trond Møller i EnerMech.

– Vår strategi er å utvide vår tilstedeværelse i det norske kranmarkedet ved å tilby større ingeniørdybde og teknisk kunnskap enn det som nå er tilgjengelig for våre kunder, fortsetter Møller.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger