Publisert 4. februar 2000

EnerMech har blitt tildelt en kontrakt for å administrere offshorekran-eiendeler til Talisman Energy Limited i den britiske delen av Nordsjøen.

Femårskontrakten, med ytterligere to ett års opsjoner, er det Aberdeen-baserte maskinteknikkkonsernets største kontrakt og omfatter drift, vedlikehold, prosjektering og kontroll av mer enn 30 offshorekraner plassert i Talismans elleve offshoreinstallasjoner på britisk sokkel.?

EnerMech vil administrere offshore kranførere og mekanikere, mens en onshore ledergruppe vil gi prosjektledelse og teknisk støtte. Ingeniørteam i Aberdeen og Bristol vil levere strukturelle, hydrauliske, mekaniske og instrumentering tjenester til kontrakten.? ?Rundt 50 nye stillinger vil bli opprettet ved EnerMech og en rekke mennesker vil overføres fra den nåværende kontraktinnehaveren, og gjør EnerMech totale arbeidsstokk til i underkant av 1200.?

EnerMechs administrerende direktør, Doug Duguid, sier han tror kontrakten er den største av sitt slag i Nordsjøen, og at det understreker selskapets legitimasjon og kapasitet til å påta seg store arbeidsoppgaver.?

– Det er den største kontraktsverdien vi har blitt tildelt så langt, og demonstrerer at vår unge bedriften har modnet til en organisasjon som er klarert for å levere omfattende prosjektering og vedlikeholdspakker, sier Duguid.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger