Publisert 4. februar 2000

Subsea 7 Inc har landet en EPIC-kontrakt verdt 352,5 millioner kroner (USD 70 mill) for arbeid på Grove Extension og Seven Seas Development Projects i Nordsjøen.

Det er Centrica Rersources Limited, et datterselskap av Centrica plc som står bak kontraktutstedelsen. EPIC-kontrakten gjelder tilknytting av en ny gassproduksjonsbrønn til de eksisterende Grove- og West Sole Alpha plattformene via stålrør.

Arbeidet består av prosjektstyring, ingeniørarbeid, anskaffelse, fabrikasjon, installasjon og ferdigstillelse av materiell.

Ingeniørarbeidet starter umiddelbart og blir utført i Subsea 7s Aberdeenkontorer. Rørledningene blir konstruert på Vigra. Offshore operasjoner finner sted i løpet av 2009, og vil benytte en rekke av Subsea 7-fartøyer, inkludert den nyanskaffede «Seven Navica».

– Denne kontrakten bygger på Subsea 7s allerede sterke globale rykte som den ønskede subseapartneren for store EPIC-prosjekter- Vi er henrykte over at Centrica har valgt Subsea 7 til dette store arbeidet på britisk sokkel, sier Robin Davies, Nordsjø visepresident i Subsea 7.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger