Publisert 11. november 2020

Equinor har tildelt Norsea Group AS, Saga Fjordbase AS og ASCO Norge AS kontrakter for tjenester på forsyningsbaser i Norge. Kontraktene er tildelt på vegne av Equinor-opererte lisenser på norsk sokkel.

– Basene sysselsetter over 800 personer fra Dusavik i sør til Hammerfest i nord, og skaper viktig aktivitet i lokalsamfunnene langs norskekysten. De nye toårskontraktene bidrar til å sikre jobber og kontinuitet for basene og forretningsklyngene som er tilknyttet dem, sier Peggy Krantz-Underland, anskaffelsesdirektør i Equinor.

De tre leverandørene har levert sikre og effektive operasjoner på forsyningsbasene siden 2015. De nye kontraktene er tildelt ved utøvelse av opsjoner i rammeavtalene som ble inngått i 2015.

Kontraktene trer i kraft 1. juli 2021, og har en varighet på to år. Samlet verdi på kontraktene er anslått til om lag 1,4 milliarder kroner. Arbeidsomfanget inkluderer terminal- og lagertjenester.

– Forsyningsbasene i Norge er hjørnesteiner i vår offshorevirksomhet langs hele kysten. I 2019 ble det sendt omtrent to millioner tonn med varer og bulk via disse basene for å betjene våre offshore operasjoner. Vi ser fram til å fortsette samarbeidet og bli enda bedre på sikkerhet, effektivitet og bærekraft sammen med våre leverandører på forsyningsbasene, sier Roger Foss, Equinors leder for Forsyningsoperasjoner på norsk sokkel.

Siste fra forsiden

Vår Energi har gjort oljefunn i Nordsjøen

+

Trenger flere svar – returnerer til Heisenberg-funnet

Brann på Statfjord A

+

Skal bore pilotbrønner på Lunde og Ørn

Granskingsrapport klar: – Hendelsen hadde potensial til å bli en dødsulykke

+

26 uplanlagte besøk i året: – Forventede utfordringer i en oppstartfase

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger