Etablerer kontor i Molde

Publisert 12. mars 2013
Beerenberg etablerer lokalkontor i Molde. Dette kommer som en følge av økt oppdragsmengde i regionen, ifølge selskapet.

,

Siden 1970-tallet har Beerenberg vært tett knyttet til Møre og Romsdal, først gjennom oppdrag for verftsindustrien siden innenfor petroleumsbransjen. Øket arbeidsmengde, særlig knyttet til engasjementet på Nyhamna landanlegg, er årsaken til at selskapet for første gang etablerer seg med fast kontor i regionen.

Søker etter leder
Det nye kontoret blir etablert sentralt i Molde i et innovativt ingeniørmiljø sammen med Navitas, Front Group og HRV Oil & Gas.

– Arbeidet med å finne den rette personen til å lede kontoret er allerede i gang. Vi ønsker å ansette en leder som har godt kjennskap til nærings- og samfunnslivet i regionen, sier Ole Klemsdal, kommunikasjonssjef i Beerenberg.

Det lokale kontoret skal ha ansvaret for rekruttering, etablering av leverandører og lokale partnere og nærings- og samfunnskontakt. Arbeidet blir særlig knyttet opp mot Beerenbergs virksomhet på Nyhamna landanlegg.

– Vi hadde gode erfaringer med å jobbe på Nyhamna under den opprinnelige utbyggingen i 2003-2007, og ser fram til å delta i nok et spennende prosjekt der, sier Morten Walde, konsernsjef i Beerenberg.

Kontrakt
Beerenberg signerte i desember 2012 en intensjonsavtale med Kværner om gjennomføring av ISO-arbeid på Nyhamna landanlegg. Avtalen har en varighet på fem år, med opsjoner på ytterligere to pluss to år. Estimert kontraktsverdi er NOK 700 millioner. Dette er en av de største kontraktene Beerenberg har vunnet noen gang.

Kværner skal på oppdrag for A/S Norske Shell gjøre modifikasjoner på Nyhamna landanlegg, inkludert planer for å utvide kapasiteten for mottak av mer gass fra Ormen Lange-feltet og fra den nye Aasta Hansteen-plattformen. Beerenberg skal utføre ISO-arbeidet i forbindelse med dette prosjektet. Det inkluderer alle aktiviteter som har med isolering, stillas og overflatebehandling å gjøre, samt innkjøp, engineering, fabrikasjon og prosjektledelse i tilknytning til dette.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger