Evision med Statoil-avtale

Bak fra venstre Roy de Graaff, Global Account Director at eVision, Kasem Challiou, Regional Manager Nordics at eVision, Tove Elvebakk, Project Leader at Statoil, Geir Inge Byberg, Leading Engineer Operation & Maintenance at Statoil. Foran fra venstre Ton Geelen, Global Sales Director at eVision og Atle Kjenes, VP Operations at Statoil. Foto: Evision Industry Software.
Publisert 15. juni 2016

Inngår global kontrollsystem-avtale med Statoil.

Evision Industry Software og Statoil har inngått partnerskap for å distribuere Evisions digitale arbeidskontrollsystem «Control of Work» til Statoils driftsområder over hele verden, ifølge en melding fra selskapet.

Med innføringen av et standardisert digitalt kontrollsystem ønsker Statoil å øke kontrollen og effektiviteten av sine operasjonelle driftsprosesser rundt om i verden.

Permit Vision implementeres på global basis, og gjør at man kan håndtere arbeid, risiko og isolasjon i samme programvare, noe som gir Statoil en helhetlig og integrert tilnærming til å håndtere operasjonell risiko.

– Vi er glade for å kunne støtte Statoils strategiske mål om å forbedre egen sikkerhet og effektivitet, sier Kasem Challiou, regionssjef for Norden i Evision Industry Software.

Ifølge Evision styrker samarbeidet selskapets posisjon som markedsleder på digitale kontrollsystemer av arbeid i olje- og gassindustrien.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger