Publisert 4. februar 2000

FMC Technologies har tildelt en kontrakt for subsea landestreng service til Expro. Kontrakten er for fem år, og har en verdi på omtrent 250 millioner kroner.

Kontrakten inneholder også opsjoner for bruk overfor andre kunder i FMC sin kundeportefølje. Det er andre gangen Expro benytter seg av denne kontraktstrukturen, hvor kunden fult ut utnytter firmaets subsea-kompetanse. Arbeidet i kontrakten dekker hele den norske sokkelen, og sikrer driften ved Expro sin base i Bergen i nærmeste framtid.

Det inngår to år opsjon for forlengelse i kontrakten, som til sammen har en omtrentlig verdi på 250 millioner kroner, med ytterligere 100 millioner for opsjonsperioden.

– Vi har nytt godt av et ypperlig arbeidsforhold med FMC over mange år, og vi er strålende fornøyd med å ha sikret denne betydelige kontrakten for andre gang. Det er et ypperlig resultat for laget som over tid har vist at de er det ledende brønntest- og subseaselskapet i Norge, sier operasjonsdirektør i Expro, Gavin Prise, i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger