Exprosoft signerer avtale med Total

ExproSoft har inngått kontrakt med Total E&P Norge for bruk av WellMaster IMS, som bidrar til å monitorere og optimalisere brønnintegritet.
Publisert 19. juli 2016

WellMaster IMS vil implementeres for selskapets operasjon på norsk sokkel og bidra til at brønnene opereres ihht NORSOK og gjeldende regelverk.

Total E&P Norge bruker allerede WellMaster IMS for sine operasjoner på feltene Atla og Skirne, og vil nå utvide løsningen som et verktøy for brønnintegritet på Martin Linge-feltet som er under utbygging. WellMaster IMS vil brukes til å følge opp brønnenes risikobilde, identifisere problemer, og effektivt håndtere rapportering internt og til myndigheter.

«ExproSoft er svært fornøyd med å fortsette samarbeidet med Total E&P Norge, én av de viktigste operatørene på norsk sokkel. Vi gleder oss til å implementere WellMaster IMS for det kommende Martin Linge-feltet, og befeste vår posisjon som ledende aktør innen løsninger for brønnintegritet,» sier Odd Are Svensen, administrerende direktør i ExproSoft.

WellMaster IMS sørger for at operatøren til enhver tid har full oversikt over brønnenes risikobilde ved å systematisk monitorere og rapportere status på barrierer i brønnen. ExproSoft ser at en forbedret kontroll på risikobildet bidrar til både økt oppetid på brønnene og sikrere produksjon.

WellMaster IMS ble først lansert i 2007, og benyttes i dag av en rekke operatører i Norge, UK, Midtøsten og Australia.

ExproSoft’s hovedkontor ligger i Trondheim.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger