Publisert 4. februar 2000

Farstad Shipping har handlet ny beredskapsløsning hos Intrapoint.

OMFATTES AV NY BEREDSKAPSLøSNING: Farstad-
skipet «Far Scorpion». (Ill.: FARSTAD)

Ifølge en pressemelding fra Intrapoint skal løsningen, som er et beredskaps- og kriseledelsessystem, være i tråd med selskapets verdier, nemlig å være sikkerhetsbevisst, verdiskapende, etterrettelig, inkluderende, synlig og transparent.

– Det er avgjørende for vår virksomhet å velge markedsledende beredskapsløsninger for å støtte vår voksende globale flåte. Det finnes flere løsninger, som ble evaluert og valget falt på Crisis Manager fra IntraPoint som er verdensledende på beredskapsløsninger, sier Bjørn Holstad, Corporate HSEQ Manager i Farstad Shipping i en pressemelding.

Ifølge Intrapoint selv håndterer selskapets løsning planverk, trening, sertifisering, observasjoner og varslinger, media- og pårørende-kommunikasjon, i tillegg til logg og etter-hendelse-evalueringer.

– Vi er veldig godt fornøyd med at Farstad Shipping valgte IntraPoint som leverandør av beredskapsløsning. Når vi vet at Farstad Shipping i hele sin virksomhet ønsker å være ledende innen sitt segment, er dette en bekreftelse på vår posisjon som verdensledende innen beredskapsløsninger. Vi er stolt over at Farstad Shipping velger vår løsning, sier Idar Voldnes, administrerende direktør i IntraPoint.

– Farstad Shipping har over 1800 ansatte på fem kontinent. Det understreker behovet for å ha en beredskapsløsning som fungerer uavhengig av tid og sted for å kunne håndtere en hendelse. Ved å ha de beste systemene for beredskapsløsninger blir vi mer konkurransedyktig og tiltrekker oss de beste ansatte, sier Holstad.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger