Publisert 4. februar 2000

Linjebygg Offshore får forlenget sin kontrakt på Ekofisk.

ConocoPhillips har forlenget Linjebygg Offshores (LBO) kontrakt som går på leveranser av tilkomstteknikk og tilhørende tjenester innen design/engineering, offshorearbeid og opplæring på Ekofisk-feltet, opplyser LBO.

– Kontraktsforlengelsen er en bekreftelse på det gode samarbeidet vi har hatt med ConocoPhillips gjennom mange år. Kontrakten er viktig for at vi fortsatt skal kunne utvikle effektive, sikre og miljøvennlige løsninger for de kommende års prosjekter på Ekofisk der vår kompetanse og erfaring er etterspurt, sier avdelingsleder Tore Larssæther i LBO.

Den nye kontrakten er en forlengelse av rammekontrakten som ble inngått i 2007, og gjelder for ytterligere 5 år fram til 1. mars 2017. Kontrakten innebærer også leveranse av inspeksjonstjenester, der LBO utfører røntgenkontroll og andre inspeksjonsdisipliner på feltet. Denne utvidelsen styrker også LBO inspeksjonskapasitet, og gir grunnlag for ytterligere satsing på dette fagområdet.

Kontrakten omfatter også mulighet for leveranse av komplette prosjekter (EPCI) som ligger innenfor LBO’s spesialkompetanse. Dette vil omfatte design, engineering, innkjøp, fabrikasjon, planlegging, installasjon og komplett levering offshore.

LBO utførte sitt første prosjekt på Ekofisk for 20 år siden og har hatt rammekontrakt med ConocoPhillips siden 2001.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger