Ferguson med Abu Dhabi-divisjon

Publisert 1. februar 2013

Ferguson Group lanserer sin andre Midtøstendivisjon i Abu Dhabi.,Ferguson Midtøsten LLC, basert i Abu Dhabi, vil støtte Ferguson Groups økende tilstedeværelse i Midtøsten, hvor selskapet åpnet Dubai-kontor i august 2012.

– Lanseringen av vårt nye kontor i Dubai i fjor var et svært positivt trekk for selskapet, sier Mike Melvill, kommersiell direktør for Ferguson Group.

– Å ha dette nye kontoret i Abu Dhabi er en flott start på 2013 for Ferguson Midtøsten. Jeg er spendt på de fremtidige planene for våre Midtøstenkontorer, ettersom selskapet er i stand til å utvides og bedre støtte offshore energisektoren i regionen.

Den nye Abu Dhabi-divisjonen gjør at Ferguson Midtøsten kan tilby sitt utvalg av offshorecontainere, kjølecontainere og bo- og arbeidsmoduler til et bredere marked og selskaper som opererer innenfor Midtøsten.

– Vi er glade for å lansere dette selskapet i UAE, som betjener våre kunder i Midtøsten, sier Steven Ferguson, styreformann og konsernsjef i Ferguson Group.

– Vår tilstedeværelse på disse to viktige stedene viser vårt engasjement til regionen, hvor viktig dette markedet er for Ferguson Group og erkjenner den økende klientetterspørselen, sier Ferguson.

– Internasjonalisering er en sentral del av vår virksomhet og tillater oss å gi våre produkter av høy kvalitet over hele verden.

Ferguson Group sysselsetter mer enn 170 personer over hele verden, og har hovedkontor i Skottland.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger