Publisert 4. februar 2000

Revus Energy har fått tildelt totalt sju lisenser på norsk sokkel, og selskapet kan smykke seg med operatørskap på hele fem av disse. Administrerende direktør Harald Vabø er svært fornøyd.

– Vi er svært godt fornøyd med resultatet fra årets TFO-runde, hvor vi har blitt tildelt tilnærmet alt vi søkte på, inkludert noen lisenser med stort potensial. Revus var tidlig ute med å bygge en større posisjon på norsk sokkel og å etablere et omfatende boreprogram, sier Vabø i en pressemelding.

Han legger til at selskapet nå er midt inne i et boreprogram der planen er å delta i tolv til 16 brønner over en toårsperiode, noe som er uvanlig mange for et selskap av Revus sin størrelse. De nye lisensene gjør det mulig å holde et vedvarende høyt aktivitetsnivå også i årene som kommer, sier han.

TFO 2007 var ikke den første gode runden for Revus, som fikk tildelt til sammen 20 lisenser i TFO 2005 og 2006. Selskapet hadde totalt 39 lisenser før 2007, inkludert tre felt i produksjon og flere utbyggingsmuligheter.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger