Flexlife med nye direktører

Publisert 14. august 2013

Undervanns fleksible rør-spesialist Flexlife styrker staben med to nyansatte prosjekt- og integritetsdirektører., Jon Hawes og Simon Hounsome. (Foto: Flexlife)

Simon Hounsome tiltrer som som integritets- og prosjektdirektør ved Flexlifes hoedkontor i Aberdeen. Hounsome vil ha ansvar for policy, strategi og tekniske tjenester levert globalt fra selskapets Aberdeen-, Newcastle- og Houston-kontorer.

– Simons omfattende erfaring og kompetanse innen tekniske, operasjonelle og ledende stillinger, både onshore og offshore, vil være en integrert del av kundetilfredshet og resultere i vekst for Flexlife, sier Ciaran O, Donnell, administrerende direktør i Flexlife.

Jon Hawes blir også en del av Aberdeen-kontoret. I sin nye rolle som senior prosjektleder for selskapets pågående Apache-kontrakter, Hawes være ansvarlig for å overvåke prosjektledelsen samt planlegging, gjennomføring og avslutning av alle Flexlifes Apache-prosjekter, og sørge for at man når målene for omfang, tidsplan, kostnader og kvalitet.

– Sammen Simon og Jon vil tilføye betydelig forståelse av operasjonelle problemer og teknisk praktisk informasjon overfor våre kunder i ulike E&P-provinser over hele verden. Begge er svært kunnskapsrike, menneskekjennere, som sådan er avgjørende for sikker og kontinuerlig drift for våre kunder, og utvikling av Flexlife, avslutter Donnell.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger