Flux Active Service får rammeavtale med COSL

"COSL Promoter". (Foto: COSL)
Publisert 27. april 2017

Flux Groups datterselskap Flux Active Service har inngått en ett årig rammeavtale med opsjoner på ytterligere inntil to år med riggselskapet COSL Drilling Europe.

Leveranse av slanger og koblinger i forbindelse med klassingen av boreriggen COSL Promoter blir det første, større delprosjektet under den nye avtalen.

Flux Active Service ble kjøpt av Flux Group mot slutten av 2016.

Flux Active Service utgjorde tidligere den største delen av Fluid Control-konsernet. Selskapet leverer slanger og koblinger for væskeoverføring, kraft og kontroll løsninger til olje- og gass og maritim industri. Flux Active Service tok med seg en solid markedsposisjon og en meget sterk kundeportefølje inn i Flux Group.

Flux Active Service har samarbeidet med COSL gjennom en årrekke, og med den nye rammeavtalen befestes relasjonen. Under avtalen skal Flux Active Service levere slanger og koblinger, samt tilhørende produkter og tjenester til COSLs norske virksomhet.

– COSL kjenner Active Service og våre produkter godt og vi er meget fornøyd med at COSL ønsker å videreutvikle relasjonen nå som vi er blitt en del av Flux Group. Begge parter ser spennende samarbeidsmuligheter fremover, sier Erlend Fremstad, administrerende direktør i Flux Active Service.

Avtalen har trådt i kraft og Flux Active Service har startet forberedelsene til å levere slanger og koblinger i forbindelse med klassing av COSLs halvt nedsenkbare borerigg COSL Promoter i mai.

I forbindelse med kjøpet av Flux Active Service, etablerte Flux Group forretningsområdet ”Hoses & Couplings”. Satsingen har blitt tatt meget godt imot – noe avtalen med COSL bekrefter – og Flux Active Service har nå 25 ansatte i Stavanger og Bergen. Flux Active Service har gitt et vesentlig bidrag til produkt- og tjenesteporteføljen i Flux Group og man har erfart at et bredere og styrket tilbud gir markedsmessige synergier.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger