Publisert 4. februar 2000

Momek Group tar med alle de ansatte i bedriften på fem dagers tur til Dubai. – At så mange prioriterer å være sammen med kollegaer på fritiden er veldig verdifullt for bedriften, sier konsernsjefen.

Til høsten vender Wiggo Dalmo og hans ansatte nesen mot sør. (Foto: BJøRN TORE BJøRSVIK)

Momek har en velferdsordning som er et spleiselag mellom de ansatte og bedriften. Begge parter betaler inn en sum hver måned som de ansatte selv prioriterer og disponerer til forskjellige arrangementer. Blant disse kommer en del utenlandsturer, og tidligere har de ansatte reist til blant annet Island, Tyskland, Frankrike, Danmark, Tsjekkia og Nederland. Men i fjor gikk det ikke så bra.

Ingen tur i 2010
– I 2010 ble det ingen tur. I en tid hvor mange bedrifter slet med økonomi og markedsforhold, også Momek, ville det vært feil å prioritere en større utenlandstur. Vi bestemte oss heller for å ta en større tur i 2011. Valget falt på en tur til Dubai over fem dager, sier Wiggo Dalmo, administrerende direktør og gründer i Momek Group, til PetroNord.

Turene har et relativt fritt opplegg, og det er i stor grad opp til hver enkelt hvilke attraksjoner en har lyst å besøke. Dalmo er imponert over at de ansatte bruker av sine feriedager og avspasering til å være sammen med kollegaer.

– Som leder for en bedrift setter jeg umåtelig pris på at de ansatte bidrar med sitt i denne ordningen. Da snakker jeg både om engasjement, penger og ikke minst tid. Disse turene er et godt bidrag til miljøet i bedriften, man blir bedre kjent og trygge på hverandre, sier Dalmo til PetroNord.

– Mye å feire
Turen finner sted i oktober, og Dalmo mener de ansatte har mye å feire når de setter seg på flyet sørover.

– Når vi nå er midt i planleggingen av en slik tur, er det ekstra gledelig å registrere at bedriften har kommet seg velberget og styrket gjennom en periode med en særdeles tøff markedssituasjon. Vi har aldri hatt bedre forutsetninger enn ved inngangen til 2011. I 2010 fikk vi bygget ytterligere kompetanse og hentet inne store kontrakter innenfor alle våre forretningsområder, noen med flere års varighet, sier Dalmo.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger