Publisert 4. februar 2000

Scantech har i dag flyttet inn i nye lokaler i Dusavik, og har nå 12.000 kvadratmeter å breie seg på.

NYTT BYGG: For Scantech.
(Foto: FOTOGRAF KALLEN)

100 personer får nå sin arbeidsplass i dette kontoret, som er en sammenslåing av selskapets tre avdelingskontorer i Stavanger-omrpdet.

– Scan Tech har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene, og eventyret fortsetter her i våre nye lokaler, sier en tydelig stolt administrerende direktør for Scan Tech, Chris Stevens.

– Vår forretningsidé er basert på en sterk vilje og et fundament av gode kjerneverdier som kvalitet, pålitelighet, oppriktighet og innovasjon. På denne måten kan vi levere de beste produktene og tjenestene til våre kunder i mange, mange år fremover. Vi har nå blitt ett av Norges topp 100 oljerelaterte selskaper, og våre nye fasiliteter vil være en god plattform når vi nå skal klatre videre oppover listen, sier han i en pressemelding.

I utformingen av bygget har det vært fokusert på effektivitet, og bygget inneholder blant annet testhall, produksjonshall, vedlikeholdshall, sveisehall, malings- og lakkhall, eget området for spoling av reelers og vinsjer, og det selskapets selv karakteriserer som Stavangers kanskje største underjordiske lagerhaller.

– Alt er tilpasset slik at vi skal kunne få maksimal uttelling av den største investeringen Scan Tech har gjort noen gang, skriver selskapet i pressemeldingen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger