Publisert 4. februar 2000

Force Technology Norway skal modifisere og videreutvikle et av deres undervanns inspeksjonsprodukter for Statoil, til bruk av Remote Operated Vehicle (ROV) for Tordis- og Vigdis-feltene.

Force Technology Norway AS har i dag signert en kontrakt med Statoil til en verdi av ca. 8,5 millioner kroner. Kontrakten trer i kraft umiddelbart, skriver Force Norge i en pressemelding.

Force Norge skal modifisere og videreutvikle et av sine produkter innen avansert inspeksjon under vann ved bruk av Remote Operated Vehicle (ROV) for Tordis og Vigdis-feltene. Hensikten er å oppnå kvalifiserte målemetoder ved repetitive prosedyrer for bekreftelse av mulig levetidsforlengelse for Statoils undervannsinstallasjoner, opplyser Force Norge.

– Vi er svært glade for denne kontrakten som er en av flere tilsvarende kontrakter inngått i 2011. Dette beviser at Force Norges langsiktige produkt og kompetanseutvikling er viktig for norsk og internasjonal olje- og gassindustri, sier salgssjef Bjarne T. Jensen i Force.

Kontrakten har en verdi på omkring 8,5 millioner kroner.

Force Technology er en internasjonal rådgiver og tilbyder av spesialteknologi og spesialkunnskap til olje, gass og landbasert industri. Force har operert innen olje- og gassrelatert industri i mer enn 20 år og leverer til lokale og globale kunder. Totalt er det 1200 ansatte i Norge, Danmark, Sverige, Russland, Singapore og Kina.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger