Forlenget Brage-kontrakt for Apply

Publisert 2. mai 2014

Wintershall Norge AS velger å forlenge Apply-kontrakten for vedlikehold og modifikasjoner med to nye år på Brage-feltet.,Kontrakten har en verdi på NOK 250 millioner og er en opsjon på kontrakt tildelt av Statoil i 2010.

Kontrakten vil fortsatt beskjeftige rundt 150 personer i Apply og sikrer kontinuitet i pågående aktiviteter på Brage . For tiden pågår en større revisjonsstans på feltet som beskjeftiger totalt 100 personer på land og offshore. Kontrakten ledes fra selskapets kontor i Bergen.

– Vi ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid med Brage-organisasjonen og støtte Wintershall Norge som er i sterk vekst på norsk sokkel, sier Frederik Hvistendahl, administrerende direktør i Apply Sørco.

V&M segmentet er et viktig og voksende forretningsområde i Apply. I tillegg til Kvitebjørn og Brage, som allerede er i drift, skal Apply også ha vedlikeholds- og modifikasjonsansvar på henholdsvis Valemon , Goliat og Edvard Grieg etter hvert som disse feltene kommer i drift.

– Vi investerer kraftig i organisasjon og systemforbedringer for å styrke vår konkurransekraft i dette markedet, sier Hvistendahl.

Apply Sørco er et selskap innenfor forretningsområdet Upstream Facilities i Apply. Apply Sørco hadde i 2013 sin høyeste omsetning i selskapets historie.

Siste fra forsiden

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger