Fornyet avtale for IKM

Publisert 19. juni 2014

IKM Consultants AS har vunnet en ny femårs rammekontrakt med BP Norge for levering av konsulenttjenester.,Som mange andre selskap den siste tiden har IKM Consultants inngått rammekontrakt med BP.

– Selskapet har hatt et langvarig avtaleforhold til BP Norge, og vi er glad for å kunne videreføre dette samarbeidet gjennom den nye kontrakten, sier daglig leder Per Oscar Knudsen.

Avtalen kommer samtidig med at Statoil utøver opsjoner på alle rammeavtalene med IKM Consultants AS, innenfor områdene HMS og Prosjektkontroll, Supply Chain Management, og Risikostyring, samt alle tekniske disipliner innen Subsea/Pipeline og Topside.

– Vi er svært stolte over at eksisterende og nye kunder gir oss en slik tillit i et marked der trenden ellers er at antall leverandører reduseres. Dette bidrar til at vi styrker vår posisjon som en av Norges største og ledende leverandører av konsulenttjenester til olje og gassindustrien.

– I vår bransje er størrelse er viktig for å kunne tilfredsstille våre kunders krav til kvalitet og bredde og er en forutsetning for rammekontrakter med de store aktørene i markedet. Direkteavtaler med alle de viktigste aktørene i industrien bidrar igjen til flere spennende jobbmuligheter som gjør oss mer attraktive for potensielle konsulenter, sier Knudsen.

Les også:

Omega tildelt rammeavtale med BP

BP-kontrakter til Acona

Siste fra forsiden

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Aker Solutions sikrer milliardkontrakt på Mongstad

+

Kan bli stengt ned allerede i år

Swarfix skal samle opp swarf for Equinor

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger