Publisert 4. februar 2000

Kjell Ursin-Smith, administrerende direktør i ONS-stiftelsen, er blitt tildelt Kongens fortjenstmedalje i gull. – Dette er en anerkjennelse av det ONS står for, sier Ursin-Smith.,

HEDRES: Kjell Ursin-Smith får kongens
fortjenstmedalje. (Foto: HENRIK SALTHE)

Kongens fortjenstmedalje i gull gis for fortjenester av ekstraordinær nasjonal og samfunnsmessig betydning, og rangerer som den 8. høyeste norske dekorasjonen.

– Dette er utrolig flott. Jeg har ikke hørt begrunnelsen for tildeling enda, men jeg vil tro at det er lagt spesielt vekt på det vi har fått til med ONS. Vi har, sammen, klart å skape en av de ledende møteplassene for energi, og jeg ser på dette som en anerkjennelse av det ONS står for, sier Kjell Ursin-Smith til Oilinfo.

Ursin-Smith har ledet ONS siden 1999. Fra 1988 til 1999 arbeidet han først som markedsdirektør ved Kværner Rosenberg og deretter som administrerende direktør for Kværner UK. Før det var Ursin-Smith blant annet personlig rådgiver og statssekretær for Arne Rettedal mens han var kommunal- og arbeidsminister i Willoch-regjeringen. Kjell Ursin-Smith er også konsul for Mexico i Norge.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger