Publisert 4. februar 2000

De syv første månedene i år produserte rundt 138,4 millioner Sm3 oljeekvivalenter. Det er 2,9 millioner Sm3 mindre enn samme periode i 2009.

Produksjonen av hydrokarboner på norsk sokkel er stadig fallende, ifølge produksjonstallene fra Oljedirektoratet (OD) for juli måned.

Det var en liten oppgang i den gjennomsnittlige dagsproduksjonen i juli, med 2.117.000 fat olje, NGL og kondensat hver dag. Det er en oppgang på 245.000 fat fra juni måned. Den totale gassproduksjonen var på 7,6 milliarder Sm3, en nedgang på 0,9 milliarder fra måneden før.

Produksjonen fra Vale har vært stengt i juli på grunn av tekniske problem, og Gullfaks C og Tordis var stengt i perioder av juli.

Så langt i 2010 er gjennomsnittlig dagsproduksjon av olje på rundt 1,8 millioner fat og total væskeproduksjon på rundt 2,2 millioner fat.

Foreløpige produksjonstall fra august i år viser en gjennomsnittlig dagsproduksjon på rundt 1,619 millioner fat olje, 0,204 millioner fat NGL og kondensat, og totalt 6,0 milliarder Sm3 gass.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger