Publisert 4. februar 2000

En julehilsen til våre mange tusen faste lesere.

Jan Morten, Nina Anita, Stein, Bjørn Tore, Magnus Inger, Maiken,
Henrik, Rune, Vegard og Sølve ønsker dere alle en riktig God Jul!

Julestria minner på mange måter litt om skatteoppgjøret. Alle vet det kommer, alle burde legge litt penger til side, alle blir litt stressa når folk rundt seg begynner å snakke om det, og de aller fleste kommer godt ut av det til slutt.

Det er flere nordmenn som får penger igjen på skatten enn omvendt, og på kvelden den 24. ligger de fleste rødmussede på sofaen med sprengt beltespenne og et nytt slips i neven mens de sverger at de aldri har vært så mette.

Kanskje det er slik det skal være.

Mange insisterer også på at julen er tiden for refleksjon. Oilinfo vil trenge et ganske stort speil for å kunne reflektere alt vi gikk gjennom i året som nå nærmer seg slutten. Det har uten tvil vært både det mest turbulente og spennende året i selskapets historie.

En ny drakt
I januar i år lanserte vi våre nye nettsider og nye profil. Det var en ansiktsløftning som ble meget godt mottatt av både lesere, brukere, kunder og samarbeidspartnere, og satte på mange måter tonen for den målsettingen vi satte oss mot slutten av 2007: Vi skal bli den klart foretrukne nyhets -og informasjonsformidleren for norsk olje -og gassindustri, spesielt innenfor leverandørsegmentet.

For å klatre til toppen, trengte vi et moderne, fleksibel, gjenkjennelig og inviterende uttrykk. Vi er fornøyde med resultatet.

Oilinfo.no, oilinfo.co.uk og oilinformation.ru er i stadig vekst og utvikling, og i januar 2009 blir også sistnevnte innlemmet i den nye profilpakken. I løpet av våren 2009 kommer det til å bli lansert flere nye nettjenester og forbedringer; alle med våre lesere for øyet. Vi streber alltid etter å bli bedre, og deres tilbakemeldinger er alltid velkomne.

Nye hender og hoder
Den første august i år overtok bransjeveteranen Bjørn Tore Bjørsvik Oilinfos direktørstol, og mangeårig leder Jan Morten Auseth konsentrerer seg nå hovedsakling om prosjektarbeid, Russlandsspørsmål og brobygging. Bjørsvik lange redaksjonelle erfaring vil utvilsomt komme organisasjonen til gode.

To nye journalister har kommet til i folden, og markedsavdelingen har fått et nytt tilskudd. Vi er nå sterkere rustet enn noen gang.

En ny ryggrad
I høst kom et annet, velrennomert mediehus inn på eiersiden i Oilinfo: PetroMedia. Det førte til en strategisk samlokalisering av norske ansatte. Vi er nå Norges største mediehus i vårt segment, og våre nye lokaler i Lagårdsveien 77-81 i Stavanger har alle forutsetninger for å bli en veritabel drivkraft i det norske mediebildet for olje, gass, energi, industri og miljø.

Vi er fortsatt to juridiske enheter; Oilinfo er fortsatt 100% uavhengig og fristilt, og begge selskapenes produktlinjer videreføres. Daglig omgang med flere dyktige kollegaer vil bare gi oss enda større slagkraft.

Et nytt år

Fornyet styrke, fysisk og psykisk, en fornyet organisasjon, enda klarere målsetninger og forsterket deltagelse i daglige bransjespørsmål har gjort Oilinfo til en stadig viktigere og anerkjent medieaktør i bransjen. Vi er stolte.

Vi hadde derimot aldri klart uten våre mange tusen faste lesere, støttespillere, samarbeidspartnere og kunder.

Er det noen som fortjener en hjertelig julehilsen fra oss, er det alle dere. Det er langt på vei dere som former vår arbeidshverdag, og det er vi meget takknemlige for.


Måtte dere alle ha en velfortjent, avslappende og fantastisk God Jul,
og et fortryllende Godt Nytt år.

Hjertelig hilsen

Magnus Birkenes
Sjefsredaktør
Oilinfo

I romjulen vil Oilinfo.no og Oilinfo.co.uk holdes oppdatert. Industrien skrur aldri av lyset, og det setter premissene for oss også.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger