Publisert 4. februar 2000

Sverer Quale går fra konsernsjefsstillingen i Avinor til å bli ny administrerende direktør for Multiconsult. Ifølge Multiconsults hjemmesider vil Quale være på plass i den nye jobben rundt årsskiftet.

– Med Quale får vi med oss en inspirerende toppleder med høy kompetanse og dokumentert evne til å skape resultater. Sverre Quale blir en verdig etterfølger etter Håkon Sannum som i sitt lederskap har bidratt betydelig til at Multiconsult er et av de ledende selskapene i vår bransje, sier Steinar Mejlænder-Larsen, styreleder i Multiconsult.

Selskapet som er basert i Oslo er blant annet engasjert innenfor olje- og gassektoren hvor de arbeider med marinstrukturer i betong og stål, samt landanlegg og terminaler. Quale sier i en pressemelding at han er klar for nye oppgaver i sjefsstillingen.

– Etter snart 12 år i statlig virksomhet er jeg klar for å vende tilbake til privat næringsliv og møte framtidens teknologiske utfordringer i et av Norges fremste ingeniørmiljøer. Det er med ydmykhet jeg overtar roret i en veletablert kompetansebedrift som Multiconsult, men med min varierte erfaring fra ulike bransjer tror jeg at jeg kan bidra til å stake ut riktig kurs for virksomheten og videreutvikle organisasjonen i tråd med denne, forteller Sverre Quale.

Avtroppende direktør, Håkon Sannum, skal ifølge selskapet fremdeles ha en rolle innenfor, men det er fremdeles usikkert hvilken.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger