Publisert 4. februar 2000

Trygve Hoeppner kommer fra lederstillinger hos TÜV Rheinland i Asia. Nå er han daglig leder for Barents Industriteknikk i Hammerfest.

– Det å kunne være med å bygge opp et selskap i kjølvannet av den industriutviklingen som nå er startet i nord er en svært spennende utfordring jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Trygve Hoeppner (39).

Hoeppner er opprinnelig fra Tyskland, og har hatt ulike lederstillinger innenfor TÜV Rheinland, den tyske varianten av Det norske veritas.

17. januar var han på plass som daglig leder i selskapet Barents Industriteknikk som ble etablert høsten 2011, og jobber mot industrimarkedet i nord.

Selskapet eies av Petter Gagama, Hammerfest Energi, Karsten Moholt og Pro Barents som gjennom samarbeid leverer flerfaglige tjenester til industrien, hovedsakelig innenfor elektro og mekanisk. Petroleums- og energibransjen som er i sterk utvikling i nord, er viktige satsingsområder for selskapet.

– Det å få en kompetent og engasjert daglig leder på plass er en viktig milepæl for selskapet. Hoeppner vil i perioden fremover, i tett samarbeid med eierne, arbeide aktivt mot aktuelle kunder og samarbeidspartnere, sier styreleder Linn Cecilie Moholt, som også er administrerende direktør i en av eierbedriftene, Karsten Moholt AS.

Hoeppner har også drevet egen rådgiver/coach virksomhet med sin kundebase i Asia og Europa. Hoeppner har master innen økonomi, markedsføring og ledelse fra Tyskland. Han er også sertifisert QM auditor og leadership coach.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger