Publisert 9. juli 2008

Styringen av arbeidsmiljøet på Kårstø har blitt bedre, mener Petroleumstilsynet. Under et tilsyn i begynnelsen av juni ble det likevel avdekket både avvik og forbedringspunkter.,Petro.no

– Ptil har registrert at oppfølgingen av arbeidsmiljøforhold er forbedret på Kårstø ved blant annet etablering av verktøyet WERA, ansettelse av en yrkeshygieniker og utarbeidelse av støykart for områder i prosessanlegget, skriver Petroleumstilsynet i en pressemelding.

Men tilsynet er altså ikke helt fornøyd. Avviket som ble avdekket knytter seg til kartlegging og risikovurdering av arbeidsmiljøforhold. I tillegg mener Ptil at det er potensial til forbedring når det når det gjelder utvikling og oppfølging av tiltak på arbeidsmiljøområdet og risikovurdering i forhold til grupper.

Målet med tilsynet var å verifisere i hvilken grad StatoilHydros styringssystem fungerte i samsvar med arbeidsmiljøkravene i regelverket, samt interne styrende dokumenter slik at arbeidstakere og arbeidstakergrupper identifiseres og følges opp i forhold til den risiko de utsettes for i arbeidsmiljøet.

Det er Gassco som er operatør på Kårstø. StatoilHydro er ”Technical Service Provider”.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger