Publisert 4. februar 2000

Oslobaserte Frydenbø Power ønsker en større del av det voksende markedet for maritimt utstyr på Vestlandet, og åpner nå et nytt salgs- og servicekontor i Bergen.

Frydenbø Power er et datterselskap av Frydenbø Industri, og har sitt hovedfokus dieselmotorer, propelldeler, turboladere, brennstoffutstyr, strømaggregater og måleutstyr. Til nå har selskapet hatt 48 ansatte på Skedsmokorset utenfor Oslo, men utvider nå med en mann i Bergen for å bedre serve marekdet på Vestlandet.

– Vi fører også et stort antall med deler og byttekomponenter på vårt sentrallager. Dette gir oss korte reparasjons- og leveringstider. Verkstedet er sertifisert og godkjent serviceverksted for blant annet Bosch brennstoffutstyr, LEMAG produkter og KBB turboladere, sier Thomas Bendiksen Dahlberg, Frydenbøs nye mann i Bergen, i en kommentar.

– Mye av rederivirksomheten i Norge ligger på Vestlandskysten. Frydenbø Power vil dermed kunne komme enda tettere på kundene ved å være en lokal aktør og få til en tettere kundeoppfølging. En annen målsetting er å få et nærmere samarbeid med og få utnyttet synergien med resten av selskapene innen Frydenbø Industri konsernet, blant annet Frydenbø Marine Services, Frydenbø SAAB Motor og Brødrene Larsen AS, og den service vi nå kan gi kundene, kommenterer Frydenbø Powers administrerende direktør Petter Hesstvedt.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger