Generasjonsskifte i Langset AS
Pressemelding
29. november 2018
Foto: Langset AS
Generasjonsskifte i Langset AS
Pressemelding
29. november 2018

Anders Langset (33) overtar som konsernsjef i Langset AS etter Jan Tore Langset.

Konsernet, som ble etablert i 1987 omfatter i dag 15 selskaper med 800 ansatte som arbeider innen de fire kjerneområdene olje og gass, bemanning, shipping og maritim, samt prosessindustri.

– Jeg er takknemlig for tillitten og muligheten jeg har fått, og det er med stor giv jeg tar på meg rollen som konsernsjef i Langset, sier Anders Langset.

De siste to årene har Anders Langset drevet sitt eget konsulentselskap samtidig som han har vært aktiv i Langset-konsernet, blant annet som styremedlem i flere Langset-selskaper.

Tidligere har han har vært ansatt i Deloitte AS, hvor han har jobbet som prosjektleder og «management consultant» for nasjonale og internasjonale selskaper. Langset er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Hovedkontoret til Langset ligger i Molde, men konsernet har selskaper i hele Norge, fra Hammerfest i nord til Tønsberg i sør. Langset-konsernet har også virksomhet i blant annet i Russland, India, Polen og Romania, og har klar vekststrategi i alle landene de er representert.