Publisert 11. juli 2006

Bjellesauene må ha dratt på beite. Nykommeren Petrojarl toppet vinnerlisten etter nok en sommerstille handledag på Oslo Børs.

NTB

Etter en rufsete start i styrtregnet tidligere på dagen endte Oslo Børs på 383,01 poeng, ned 0,17 prosentpoeng. Antall handler var beskjedne 23.787.

Stemningen på Børsen er mildt sagt noe annerledes enn i fjor, da den ene toppnoteringen avløste den andre, hovedindeksen rundet 430 poeng og en handledag kunne by på svimlende 75.000 handler.

Oljeprisen ligger fortsatt høyt, men svak nedgang til 73,74 dollar per fat for brent spar til levering i august gir ingen drahjelp til petroleumskjempene Statoil og Hydro. De endte ned henholdsvis 0,82 prosent og 0,59 prosent.

Nykommeren Petrojarl toppet vinnerlisten, steg 6,72 prosent og endte med en notering på 42,90. Selskapet ble nylig skilt ut fra Petroleum Geo Services (PGS) og er operatør av produksjons- og lagringsfartøy i Nordsjøen.

Dagens klare taper var farmasiselskapet Navamedic, som falt med nær 12 prosentpoeng. Men bare aksjer for 246.000 kroner skiftet hender i pilletrillehandelen.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger