Publisert 4. februar 2000

Finansdirektøren i Grenland Group, Geir Olav Ryntveit, har sagt opp stillingen sin. Over nyttår får han ny arbeidsgiver.

1. januar 2011 begynner Ryntveit i en ny stilling for en annen arbeidsgiver. Finansdirektøren har selv sagt opp stillingen, og Grenland Group vil nå starte arbeidet med å finne en etterfølger, heter det i en børsmelding.

Oilinfo.no har forsøkt å komme i kontakt med Ryntveit, uten å lykkes. Grenland Group-ledelsen avkrefter imidlertid at oppsigelsen har sammenheng med uroen rundt påstandene om at konsernsjef Hallgeir Skogen har trakassert ansatte.

– Jeg vet at oppsigelsen ikke har noen kobling med den pågående granskings- og styreprosessen, sier Per Wold, konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Grenland Group, til Oilinfo.no.

Les også: Nytt styre i Grenland Group

Wold forteller at finansdirektøren for en tid siden ble tilbudt en stilling i et utenforstående selskap, og at Ryntveit nå har tatt avgjørelsen om takke ja. Wold ønsker ikke å oppgi hvem finansdirektøren får som ny arbeidsgiver, av hensyn til selskapets egne arbeidsrutiner.

– Vi har vært fornøyd med Geir Olav Ryntveit som finansdirektør, og vi synes det er beklagelig at han slutter, sier Wold til Oilinfo.no.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger