Publisert 4. februar 2000

Habu Services har undertegnet en kontrakt med Aker Solutions på å levere trykkontrollutstyr fra sin samarbeidspartner Phuel Oil Tools. Kontrakten er verdt rett under 35 millioner kroner.

Treårskontrakten, som regnes som en av de største for trykkontrollutstyr i Norge noen sinne, dekker utstyr, opplæring og vedlikehold. Leveransene vil ifølge en pressemelding fra Phuel Oil Tools begynne denne måneden, og selskapet har ansvaret for å levere wireline trykkontrollutstyr, i tillegg til opplæring. Habu Services vil på sin side stå for vedlikehold og operasjonell assistanse.

– Kontrakten er en viktig bekreftelse av vår porduktlinje og støttemuligheter, og vi ser fram til å jobbe sammen med Aker Solutions, sier Phuel-gründer Colin McCracken.

– Vi er veldig stolt over at Aker Solutions har valgt oss. I dette turbulente markedet tilbyr denne kontrakten sikkerhet, anerkjennelse og aksept for både Habu Services og Phuel Oil Tools, og det gir oss muligheten til å videreutvikle selskapet, sier daglig leder Arild Ferkingstad i Habu Services i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger