Publisert 4. februar 2000

Det amerikanske selskapet Halliburton har kjøpt eiendommen Ekofiskveien 1 i Tananger. Tomten innholder verksted- og kontorlokaler på 27,400 kvadratmeter.,Det er Halliburtons stadig voksende oppdragsmengde innen alle forretningsområder som gjør at selskapet velger å utvide. Ved kjøpet av Ekofiskveien 1 vil de leide lokalene i regionen bli samlokalisert med det eksisterende hovedanlegget som ligger i Eldfiskvegen 1 i Tananger.

Dette betyr med andre ord at selskapet kan ha alle forretningsområdene sine på ett felles område. Halliburton planlegger å ta i bruk den nye eiendommen senest i 2011.

– Det betyr mye for Halliburton at vi kan samle all virksomheten vår på ett område. Vi har hatt behov for større arealer, og har fått muligheten til å utvide med en nabotomt. Dette har selvfølgelig mye å si for logistikk, fagmiljø og samarbeid mellom de forskjellige avdelingene, sier Ann Sesilie Tekfeldt, Kommunikasjonsansvarlig for Halliburton Skandinavia, til Oilinfo.

Selskapet har totalt 1600 ansatte, og omkring 50.000 ansatte i over 70 land, og omsatte i 2007 for omtrent 4,1 milliarder NOK.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

OneSubsea og Subsea 7 skal utvikle Wisting sammen med Equinor

+

Inngår ny avtale for Transocean Spitsbergen 

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger