Publisert 4. februar 2000

IntraPoint har inngått en avtale med StatoilHydro for implementering av softwaresystemet Crisis Manager i StatoilHydros globale system.

IntraPoint leverer datasoftware innen kriseforberedelse og håndtering, og selskapet har nå sikret seg en posisjon i Nordsjø-markedet.

Ifølge IntraPoint skal systemet implementere en kombinasjon av Hydro og Statoils systemer. Det nye systemet skal benyttes som en mulighet til å vurdere og forbedre StatoilHydros krisehåndteringsplan, organisasjonens interne beredskap samt selskapets totale håndtering av uventede hendelser.

– Denne kontrakten er en milepæl for IntraPoint, og et viktig steg mot å fullføre vår strategi innen det globale krisehåndteringsmarkedet, sier Idar Voldnes, administrerende direktør i IntraPoint.

– I løpet av de siste årene har vi sett et sterkere fokus på krisehåndtering i olje- og gassindustrien. Når hjørnestensselskaper som StatoilHydro velger IntraPoints løsninger, tar vi dette som et signal om at vi har utviklet en løsning som kan håndtere multinasjonale selskaper med globale operasjoner, tilføyer Voldnes i en pressemelding.

Siste fra forsiden

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Åtte selskaper har søkt om areal for CO2-lagring

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger