Har doblet antall utstillere

Publisert 8. april 2013
150 utstillere viser varer og tjenester under Subsea Valley konferanse og utstilling, som arrangeres på Fornebu i Bærum 10. og 11. april. Det er mer enn dobling av antallet utstillere på fjorårets konferanse.

,

Subsea Valley konferanse og utstilling arrangeres for fjerde gang. Den er møteplass for deltagere i Østlandets subseaklynge, Subsea Valley.

Større og bedre
– Allerede før ordfører Lisbeth Hammer Krog i Bærum åpner Subsea Valley konferanse og utstilling 10. april, kan vi fastslå at dette blir større og bedre enn noen gang, sier Erik Jølberg som er daglig leder i Subsea Valley.

150 utstillere viser varer og tjenester fra Østlandets nye industrieventyr. Det er mer enn dobling av antallet utstillere på fjorårets konferanse.

– Forhåndspåmeldingene til konferansen er også vesentlig høyere enn tidligere år. Fredag ettermiddag passerte vi 1.250, sier han.

Ifølge Jølberg regner de med minst 3.000 besøkende.

– Det er drøyt 10 prosent av ansatte hos medlemmene i Interesseorganisasjonen Subsea Valley. For dem er dette en kortreist oljemesse. I tillegg er messen åpen for alle interesserte og i de siste timene på torsdag er det fri adgang, så vi når målet med god margin, sier han.

Over 20 foredragsholder er engasjert på Subsea Valley konferanse og utstilling. I tillegg er det temaer som næringspolitikk, kvalitetssikring på bunnen, havbunnsfabrikken til Statoil og tanker om hvordan ingeniørmangelen kan avhjelpes.

Snart 200
– Fra en beskjeden start med 18 medlemmer i 2010, er antallet nå øket til over 180. I løpet av året er vi minst 200, avslutter Erik Jølberg som ser fram til to innholdsrike dager.

Siste fra forsiden

DNO kjøper fem felt i Norne-området

Enighet i sokkeloppgjøret – lønnsøkning på 44.000 kroner

+

Sender Linus til Hanøytangen for klassing

Neste stopp, Barentshavet

+

Jakter 353 millioner fat i frontier-brønn: – Interessant at Equinor byttet seg ned i lisensen

+

Oppdaget lekkasje fra plugget brønn på Hod

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger