Publisert 4. februar 2000

Revus-gründer Harald Vabø gir seg i Wintershall, og går over til HitecVision. Dermed er alle topplederne fra Revus ute av det som nå heter Wintershall.

FORLATER WINTERSHALL: Harald Vabø.
(Foto: HENRIK ARNESTAD SALTHE)

Wintershall kjøpte Revus i 2008, etter at selskapet hadde hatt veldig gode leteresultater på norsk sokkel. En stund etter oppkjøpet sluttet flere av lederne i selskapet, blant annet letesjef Svein Ilebekk, og meldte overgang til nykommeren Agora Oil. Nå gir også Vabø seg, men han går til investeringsselskapet HitecVision.

– Da jeg begynte i Wintershall var ambisjon å lede integreringen av de to selskapene som var nokså forskjellige i utgangspunktet. Nå føler jeg at jeg har gjort mitt og går over til privat equity-selskapet Hitecvision som seniorpartner, sier Vabø til Stavanger Aftenblad.

Vabø skal i HitecVision lete etter selskaper og gründere som kan få den samme oppbakkingen som han fikk når han startet Revus.

Vabø blir ikke alene i flyttet av kontor; også direktør for forretningsutvikling, Svein Arild Killingland, flytter over til HitecVision. Begge to blir seniorpartnere i private equity-fondet, som ble startet av Hitec-gründer Jon Gjedebo.

Siste fra forsiden

+

Bruker tre rigger til å bore 59 brønner på Yggdrasil

+

Enabler har spuddet Venus i Barentshavet

Forlenger kontrakten til Valaris Stavanger

+

Pressemeldingen fra departementet: – Et politisk veiskille for elektrifisering

Bygger ut Bestla for 6,3 milliarder

+

Terminerer kontrakten for Blackford Dolphin – sender riggen til India

Database

Energi24 Database gir enkelt og raskt oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Gå til Energi24 Database

Full oversikt over letebrønner

Full oversikt over rigger

Full oversikt over feltutbygginger